Over ons

Wie we zijn, wat we doen en waar we naartoe willen.

 

De inhoud van Biologielessen wordt gemaakt door enthousiaste docenten en leerlingen. Het technisch beheer van Biologielessen.nl wordt gedaan door een ex-leerling uit 6 vwo. Maar omdat je samen sterker staat dan alleen heeft Biologielessen.nl steun gekregen van een aantal partners. 

 

Biologielessen.nl werkt samen met Noordhoff Uitgevers. Noordhoff is een grote uitgeverij van schoolboeken waaronder het Binas boek dat in de bovenbouw havo en vwo tot aan het examen gebruikt mag worden. Door de samenwerking met Noordhoff uitgevers beschikt Biologielessen.nl over de originele Binas tabellen. 

 

Ook in Explain to You heeft Biologielessen een goede partner. Docenten van het bijlessen en studiebegeleiding bedrijf gebruiken de website. Zowel Explain tot You en Biologielessen.nl hebben als doel het vak biologie zo begrijpelijk mogelijk aan te bieden en recht te doen aan de individuele studiewensen van de leerling. 

LOGO Scala met niveaus en pay off 

Scala is onderdeel van het PENTA college CSG. De biologieleraren dragen met deze website bij aan een krachtige leeromgeving voor onze leerlingen. De website heeft eerder de CVO Onderwijsprijs en de Zonneprijs ontvangen. De school staat volledig achter deze ontwikkeling naar eigentijds onderwijs. De website is daarvan een prachtig voorbeeld.